paper-plane

Tervezés

Ahhoz, hogy a számodra legmegfelelőbb honlapot építsük fel, meg kell értenünk az igényeidet. Ezért egy személyes találkozón beszéljük meg az ötleteidet és elképzeléseidet.


plane

Fejlesztés

Miután mindent megbeszéltünk, eljön az ideje a tervek életre keltésének. Igényeid szerint a fejlesztési fázisokba betekinthetsz.

rocket

Élesítés

A nagy nap! Ha minden a legnagyobb rendben, átadjuk a kulcsokat és nincs más dolgod, mint bontani egy pezsgőt és élvezni ahogy új honlapod kigördül a kifutóra.

Tervezés

Célok kitűzése


Ahogy nincs két egyforma hópehely, úgy nincs két egyforma vállalkozás sem. Hiszünk benne, hogy egy sikeres honlap a vállalkozásod sajátosságai köré van építve. Ezért fontosnak tartjuk, hogy megismerjük az igényeidet és Te is átlásd a munkafolyamatokat. A konstruktív vitában hiszünk, nem erőltetünk rád semmit, de elmagyarázzuk elképzeléseinket. Nem hagyunk az út szélén, a teljes folyamat alatt a fedélzeten leszel velünk.

Költségtervezés


Fontos, hogy előre lásd a felmerülő költségeket, ezért pontokba szedve összeírjuk milyen feladatok várnak ránk a megvalósítás közben és ezekre milyen határidőket szabunk. Így Te is tudod mire számíthatsz és a neked megfelelő ütemezés szerint haladunk, hogy minden pillanatban érezhesd, hogy a Te kezedbe van az irányítás.

Fejlesztés

Szerkezeti vázlat készítése


A konzultáció után belevágunk a honlapod oldalainak, funkcióinak és alkalmazásainak felépítésébe. Ennek köszönhetően egy átlátható struktúrát alakítunk ki, amely alapján könnyebben tudjuk átbeszélni az esetleges változtatásokat.

Látványtervezés


Ma már egy oldal esetében fontos az első benyomás. A szerkezeti vázlatra alapozva megtervezzük a "kirakatot", azt amit a látogatóid látnak majd. Reszponzív weboldalakat tervezünk, ami azt jelenti, hogy ugyanolyan felhasználói élményt nyújtanak mobiltelefonról, mint laptopról.

Tesztelés


Mielőtt felgördülne a függöny, szükség van még valamire. Tesztelünk, tesztelünk és újra tesztelünk. Mindezt annak biztosításáért, hogy semmilyen probléma ne merülhessen fel használat közben és az oldal tökéletes állapotban várja a látogatóidat.

Élesítés

Keresőoptimalizálás (SEO)


Oké, elkészült egy tetszetős oldal. Hogyan tovább? Bár a különböző keresőoldalak ma már nagyon szofisztikáltak, egészen másképp látják és értelmezik a honlapod, mint az emberek. Ha igényled, fellőjük a jelzőfényeket, hogy a Google és barátai is könnyebben rád találjanak és a forgalmad az egekbe szökjön.

Közösségi média menedzsment


Miután megnyomtuk a nagy piros gombot és honlapodat kilőttük a világhálóra, ha gondolod, segítünk eligazodni a social media világában is. Mert számodra a közösségi média nem csak azt jelenti, hogy „facebookozol”. Ennél Te több vagy. Tisztában vagy a különböző közösségi oldalak tulajdonságaival, felismered és megérted a trendeket és hasznot húzol belőlük. Mi pedig segítünk neked ebben.