Tervezés

Tervezés

Van egy jó alkalmazásötleted? Miután felvetted velünk a kapcsolatot, találkozunk és egy jó kávé mellett kifaggatunk a célokról, elképzelésekről és felhasználói körről, hogy maximálisan megérthessük az igényeidet.

Fejlesztés

Fejlesztés

A tőled kapott tudás birtokában megalkotjuk a dizájnt és modulról modulra felépítjük az alkalmazást. Visszajelzéseid nagyon fontosak számunkra, így folyamatosan kapcsolatban leszünk Veled a fejlesztés alatt.

Tesztelés

Élesítés

Mikor a mosoly a füledig kúszott az elvégzett munka láttán, eljön az idő, hogy elindítsuk az appot. Ezt követően is rendelkezésedre állunk frissítéssel, karbantartással, hiszen az igazi munka csak ekkor kezdődik.

Tervezés

Célkitűzés


Ahhoz, hogy hibátlan házi feladatot tudjunk írni, ott kell lennünk a tanórán is. A tanár Te vagy, mi pedig egy találkozó keretében megtanuljuk és megértjük az álomalkalmazásod ötletét. Megbeszéljük a célokat, funkciókat, stratégiát, elképzeléseket és mindent, ami jelentőséggel bírhat, hogy biztos legyél abban, hogy ugyanabban a csónakban ülünk a tervezés elkezdésekor. Ötleteddel kapcsolatosan természetesen teljes titoktartást vállalunk.

Költségtervezés


A megoldandó feladatok tükrében tudjuk kialakítani az árazást és a határidőket. Erre azért van szükség, mert számodra is fontos, hogy lásd a felmerülő költségeket, továbbá ne kelljen folyton az órádra pillantgatnod. Ha neked is megfelel az ütemezés és az ár, kezdődhet a munka!

Specifikáció


Az ajánlat elfogadását követően specifikációt készítünk. Ez egyfajta térkép a készülő alkalmazáshoz: áttekintheted, hogy hogyan fog működni az új kedvenced. Ez a dokumentum tartalmazza a későbbi fejlesztés mérföldköveit is.

Fejlesztés

Látványtervezés


Hogy a király ne legyen meztelen, gondoskodnunk kell a ruhájáról. Megtervezzük az alkalmazás kinézetét, gondosan ügyelve arra, hogy stílusában teljesen alkalmazkodjon a rendeltetéshez és az igényeidhez. Nem engedünk melegítőben bálozni és szmokingban sportolni. Miért? Mert nem ízléses és nem praktikus.

Modulstruktúra


Akárcsak egy kirakót, elemenként felépítjük az alkalmazást. A specifikáció alapján dolgozunk, ám hogy az összes félreértést kiküszöböljük, minden elkészült modult bemutatunk Neked.

Tesztelés házon belül


Alapos minőségellenőrzésnek vetjük alá a modulokat és az elkészült appot is. Szigorúak vagyunk, nem nézünk el magunknak hibát, ahogy Te sem tennéd. Alaposan átvizsgálunk mindent, pincétől a padlásig, hogy hibamentes legyen a működés.

Tesztelésre bocsátás


A bemutatott modulokat – majd pedig a kész programot – tesztelheted is. Sőt, kérünk rá. Ez mindkettőnknek jó: Te megszerezheted az első benyomásokat, mi pedig iránymutatást kapunk a fejlesztés folytatásához a visszajelzéseid által.

Élesítés

Oktatás


Ha igényled, elmagyarázzuk Neked és kollégáidnak az alkalmazás működését, hogy ne érjenek kellemetlen meglepetések és ne kelljen egyedül kitalálnod, hogy mi mire való.

Indítógomb megnyomása


Mindezek után felgördül a függöny és éles környezetben is kezedbe veheted a programot. Ez nem jelenti azt, hogy egy kézfogás után magadra hagyunk és elfelejtjük egymást. Igény szerint további fejlesztéssel, karbantartással támogatunk, hiszen a Te sikered, a mi sikerünk.